MarketExplorer

Market Explorer este aventurier și pionier în piețele noi, dar întotdeauna cu instrumentele necesare, pentru a fi sigur că ceea ce găsești este soluția unică și definitorie pentru afacerea ta.

Atunci când explorezi o piață nouă sau un drum nestrăbătut, este importantă atât călătoria cât și îndrumătorul, care îți este alături și te ajută să te orientezi. Market Explorers suntem atât noi, cât și voi iar împreuna ne îndreptăm spre noi orizonturi de business.

Ce este Market Explorer ?

Market Explorer este o bază de date creată special pentru businessul tău. Îți furnizăm contactele necesare extinderii afacerii într-o piață internațională, fie că îți dorești diversificarea lanțului de aprovizionare, fie că planifici comercializarea produselor în piețe noi.

Afacerile depind de lanțurile lor de aprovizionare pentru a le oferi clienților tot ceea ce au nevoie pentru a supraviețui, a se dezvolta și de a evolua continuu.

Un aspect deosebit de important este diversificarea lanțului de aprovizionare identificând piețele și partenerii potriviți, atât pe plan local cât și cu scopul de a extinde vanzările la nivel internațional.

Corelăm obiectivele companiei tale cu abilitatea noastră de a colecta și filtra un volum mare de date pentru a-ți furniza doar cele mai potrivite informații pentru îndeplinirea obiectivelor tale.

Analizăm fluxurile comerciale globale din peste 180 de piețe potențiale și peste 1.8 milioane de companii pentru a identifica și a selecta cei mai potriviți parteneri pentru succesul afacerii tale, de la o bază de date la parteneri pe care te poți baza.

Cum descriem Market Explorer ?

Personalizat, oferă o soluție unică pentru fiecare proiect, în conformitate cu obiectivele companiei.

Precis, alege dintr-un volum mare de date doar pe cele adecvate afacerii tale.

Inteligent, el eficientizează comunicarea cu partenerii pentru a-ți economisi timp.

Actualizat, pune la dispoziție permanent informații verificate din bazele noastre de date.

Rapid, îți livrează baza de date în format .csv, pentru integrarea facilă în propriul CRM.

Sigur, furnizează date în conformitate cu Regulamentul European GDPR (UE) 2016/679

Cum oferim Market Explorer ?

Market Explorer vine în două pachete complexe, Focus și Extensive, adaptate perfect nevoilor tale. Dacă știi deja țara în care dorești să găsești parteneri, pachetul Focus îți oferă toate datele de care ai nevoie.

În același timp, dacă nu vizezi o țară anume și vrei să știi unde sunt cele mai bune perspective de parteneriat, pachetul Extensive te ajută să cunoști parteneri din întreaga lume.

În business, indispensabil pentru succes este să găsești partenerii potriviți. Market Explorer este aici ca parte integrantă a succesului afacerii tale.

Descoperă noi perspective de business în piețele internaționale, de la clienți la furnizori, cu Market Explorer.