Despre noi

“Avem capacitatea si experienta sa oferim informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decizii corecte”
Bratosin Alexandru
Manager Financial Trends

0

clienti
informati

0

industrii
analizate

0

analize pe
segmente de piata

0

clienti
satisfacuti

Financial Trends este o companie de cercetare si consultanta din Bucuresti. Compania noastra a dezvoltat de-a lungul timpului un portofoliu larg de analize ce sunt livrate lunar, trimestrial si anual clientilor nostri astfel incat sa isi poata adapta strategia constant in functie de evolutia pietei.

Portofoliul nostru de analize este structurat in prezent pe 3 categorii:

1. FT Monitorizarea industriilor

Un serviciu ce poate fi comparat cu un departament externalizat de analiza ce se adreseaza companiilor din industria producatoare, retail si companiilor de marketing si consultanta.

Tehnologia din spatele platformei combinata cu datele si metodele analitice, transforma modul in care descoperiti, interpretati si va raportati la informatiile din industrie, integrand concluziile analizelor noastre in procesul decizional.

FT Monitorizarea industriilor va permite sa urmariti evolutia industriei dintr-un unghi nou, sa identificati noi posibilitati, sa dezvoltati noi idei si sa luati decizii cu o incredere mai mare si mai rapid.

2.Analize industrie

Un instrument necesar fiecarei companii care activeaza in industrie pentru a cunoaste in detaliu cererea pentru segmentele de produse comercializate, nivelul productiei, importurile si exporturile.

Analizele pe care le publicam pentru fiecare industrie, au la baza prelucrarea secundara a datelor publicate de catre institutii guvernamentale, institutii interguvernamentale, institute nationale de statistica, institute de cercetare, banci centrale, folosind modele statistice pentru a completa anumite seturi de date si pentru a realiza previziuni pe termen scurt.

Rapoartele noastre combina analiza industriei cu estimarile pe termen scurt pentru a oferi un pachet cat mai complet de informatii cu scopul de a asigura claritate in procesul decizional.

3.Analize financiare

In prezent analizele financiare pe care le realizam sunt publicate sub denumirea de „Top 100 Companii” si contin situatiile financiare ale celor mai imporante 100 de companii din fiecare industrie analizata (conform clasificarii codurilor CAEN de 4 cifre) centralizate de pe Mfinante.

Pentru a ne ajuta clientii sa ia decizii inteligente si sa minimizeze riscul, compania noastra acopera prin cele 3 tipuri de analize o arie larga de industrii precum:

  • industria alimentara,
  • industria hartiei,
  • industria mobilei,
  • industria prelucrarii lemnului,
  • industria utilajelor si echipamentelor,
  • industria produselor din plastic,
  • industria mineralelor nemetalice,
  • industria textila,
  • industria pielariei si incaltamintei,
  • industria articolelor de imbracaminte.

Actualizam periodic studiile noastre pe a ne asigura clientii ca beneficeaza de cele mai recente informatii, relevante si valoroase.

Includem in analize noastre viziunea globala asupra unei industrii, analizand comparativ evolutia industriei la nivel national si evolutia industriei la nivel global pentru a identifica potentialul de crestere al industriei raportandu-ne la pietele dezvoltate si pentru a identifica din timp semnalele de alarma oferite de industria la nivel global.

Valorile noastre

Integritate profesionala

Pentru ca activam ca departament de analiza independent si externalizat pentru companii, reusim sa furnizam analize obiective

Confidentialitate si
Siguranta

Capacitatile si capitalul intelectual sunt imbunatatite de expertiza noastra profunda in domeniu si de abordarea directa si colaborativa

Viziune pe termen lung

Viziunea prin care este condusa Financial Trends reiese din activitatea noastra, din rapoartele noastre si din relatia cu presa si asociatiile.

Servicii de calitate

Membrii echipei noastre vad ce altii nu reusesc sa vada, provocand gandirea conventionala si oferind in mod constant solutii inovatoare.

Colectiv dedicat

Profesionistii nostri conecteaza compania cu lideri proeminenti ai comunitatii academice  pentru cerceteare comuna asupra problemelor pietei.

Solutii inovatoare

Lucram impreuna cu directori executivi pentru a accelera executia printr-un amestec de abordari analitice si de management.

Clientii nostri

Cum lucram

preloader