Clienti

Institutii publice si institutii de invatamant

Contribuim activ la procesul educational, am ales sa sustinem activ institutiile de invatamant de nivel superior prin facilitarea accesului la serviciile noastre pentru a fi la curent cu evolutia industriilor in care urmeaza sa activeze studentii, pentru a intelege industria la nivel mezoeconomic si pentru a dezvolta o gandire globala asupra industriei.

Furnizam analize administratiei publice locale pentru a contribui la succesul deciziilor la nivel local si implicit la succesul companiilor.

Mass-media

Pentru ca furnizam informatii obiective si clare, analizele noastre sunt publicate in presa digitala cat si in cea fizica in suplimente dedicate industriilor precum “Suplimentul industriei de mobila” publicat in 18-24 Iulie 2016 si in reviste de specialitate ale industriilor “Intarzia & Castor”.

Companii multinationale

Analizele noastre sunt folosite de companiile cu prezenta la nivel global ce activeaza pe piata din Romania, cunoscand importanta informatiilor de calitate in procesul de fundamentare al deciziilor si aleg sa consulte o terta opinie obiectiva si independenta ce prezinta imaginii industriei la nivel national analizata in comparatie cu industria la nivel global.

De-a lungul timpului am furnizat studii pentru companii care inca nu activeaza in piata din Romania dar si-au manifestat interesul

Companii cu capital romanesc

Studiile si analizele noastre reprezinta un element important din strategia companiilor cu capital romanesc pentru a completa imaginea pe care o au asupra pietei in care activeaza si in acelasi timp ofera un unghi nou de a privi industria prin intermediul seturilor de date pe care le prelucram cu precizie.

preloader