Clienti

Institutii publice si institutii de invatamant

Contribuim activ la procesul educational, pentru ca alegem sa sustinem activ institutiile de invatamant superior prin facilitarea accesului la serviciile noastre. Scopul este de a fi la curent cu evolutia industriilor in care urmeaza sa activeze studentii, de a intelege industria la nivel mezoeconomic si nu in ultimul rand pentru a dezvolta o gandire globala asupra industriei.

Furnizam analize administratiei publice locale pentru a contribui la succesul deciziilor de nivel local si implicit la succesul companiilor.

Mass-media

Pentru ca furnizam informatii obiective si clare, analizele noastre sunt publicate in presa digitala cat si in cea fizica in suplimente dedicate industriilor precum “Suplimentul industriei de mobila” publicat in 18-24 Iulie 2016 si in reviste de specialitate ale industriilor “Intarzia & Castor”.

Companii multinationale

Analizele noastre sunt folosite de companiile cu prezenta la nivel global ce activeaza pe piata din Romania, cunoscand importanta informatiilor de calitate in procesul de fundamentare al deciziilor, companiile aleg sa consulte o terta opinie obiectiva si independenta menita sa prezinte o imaginie a industriei la nivel national analizata in comparatie cu cea la nivel global.

De-a lungul timpului am furnizat studii pentru companii care inca nu activeaza in piata din Romania dar si-au manifestat interesul

Companii cu capital romanesc

Studiile si analizele noastre reprezinta un element important din strategia companiilor cu capital romanesc pentru a completa imaginea pe care o au asupra pietei in care activeaza si in acelasi timp ofera un unghi nou de a privi industria prin intermediul seturilor de date pe care le prelucram cu precizie.

preloader