Termeni si conditii

Termeni si conditii

Firma FINANCIAL TRENDS SRL, cu sediul in Bucuresti Sectorul 6, Strada General Ioan Culcer nr.6, cu capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13598/2015, avand Codul Unic de Inregistrare 35201910 si urmatorul cont bancar: RO94 BREL 0002 0010 7420 0100, deschis la Libra Bank sucursala Fundeni, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.financialtrends.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site. Conditiile si termeni pentru clienti care cumpara online de la firma Financial Trends, trebuie sa la cunoasteti inainte de a inainta comanda.

Scopul colectarii datelor
Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre FINANCIAL TRENDS SRL pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. FINANCIAL TRENDS SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si FINANCIAL TRENDS SRL.

FINANCIAL TRENDS SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa Strada General Ioan Culcer nr.6, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Financial Trends SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale FINANCIAL TRENDS SRL si ale site-ului www.financialtrends.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Atunci cind FINANCIAL TRENDS SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.financialtrends.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.financialtrends.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.financialtrends.ro in urmatoarele scopuri:
– facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra
– asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Modalitati de plata

– Plata in avans prin transfer bancar in baza facturii proforme

Dispozitii finale
FINANCIAL TRENDS SRL, are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. Orice litigiu aparut intre clienti si Furnizor va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu persoana de contact responsabila cu rezolvarea problemelor, office@financialtrends.ro. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea plingerii pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.