Industria bauturilor

Portofoliu analize industria bauturilor

FT Monitorizarea industrei bauturilor

Un serviciu ce poate fi comparat cu un departament externalizat de analiza ce se adreseaza companiilor din industria producatoare, retail si companiilor de marketing si consultanta care se adreseaza sau fac parte din industriile pe care le analizam.

Tehnologia din spatele platformei combinata cu datele si metodele analitice, transforma modul in care descoperiti, interpretati si va raportati la informatiile din industrie, integrand concluziile analizelor noastre in procesul decizional.

FT Monitorizarea industriei bauturilor va permite sa urmariti evolutia industriei dintr-un unghi nou, sa identificati noi posibilitati, sa dezvoltati noi idei si sa luati decizii cu o incredere mai mare si mai rapid.

Analizele industriei bauturilor

Un instrument necesar fiecarei companii care activeaza in industrie pentru a cunoaste in detaliu cererea pentru segmentele de produse comercializate, nivelul productiei, importurile si exporturile.

Continutul acestor studii prezinta o imagine obiectiva a industriei, evolutia acesteia si va permit sa calculati propria pozitie in piata si sa descoperiti noi perspective asupra industriei ce se pot transforma in oportunitati de extindere.

Analizele pe care le publicam pentru industria bauturilor, au la baza prelucrarea secundara a datelor publicate de catre institutii guvernamentale, institutii interguvernamentale, institute nationale de statistica, institute de cercetare, banci centrale, folosind modele statistice pentru a completa anumite seturi de date si pentru a realiza previziuni pe termen scurt.

Rapoartele noastre combina analiza industriei cu estimarile pe termen scurt pentru a oferi un pachet cat mai complet de informatii cu scopul de a asigura claritate in procesul decizional.

Analizele financiare ale industriei bauturilor

In prezent analizele financiare pe care le realizam sunt publicate sub denumirea de “Top 100 Companii” si contin situatiile financiare ale celor mai imporante 100 de companii din industria hartiei si a produselor din hartie (conform clasificarii codurilor CAEN de 4 cifre) centralizate de pe Mfinante.

Ce afli din analiza Top 100 Companii editia 2017?*editia 2017 se va lansa in luna August

  • Concluziile analizei celor 100 de companii prezentate pe segmente de veniuri si indicatori analizati;
  • Asteptarile pe care le au liderii industriei in urmatorii ani privind evolutia cererii de produse si capacitatea de productie prin analiza evolutiei activelor fixe si a numarului mediu de salariati;
  • Analiza comparativa – a evolutiei companiei a fiecarui indicator analizat in raport cu evolutia fiecarei companii prezente in raport;
  • Barometrul Top 100 Companii – unealta de analiza ce prezinta sub forma grafica semnale de alarma sau semnale benefice in urma centralizarii si analizarii situatilor financiare;
  • Evolutia financiara a celor mai importante 100 de companii din industrie in perioada 2011-2016.

De ce aleg companiile sa lucreze cu noi

Sursa de informare de incredere

In rapoartele noastre folosim seturi de date ce provin din surse oficiale pe care le interpretam obiectiv conform metodologiei descrisa in „Cum lucram”

Preturi accesibile

Datorita modelului modelului de automatizare al colectarii seturilor de date si structurii raportului lunar, putem sa oferim un produs la un pret accesibil fara sa ii afectam calitatea

Suport post achizitie

Suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul colaborarii punand la dispozitia fiecarui client un membru al echipei noastre pentru o discutie trimestriala de 30 de minute

Au incredere in noi

Tipuri de clienti

Institutii publice

Furnizam informatii despre industrii facultatilor si institutiilor publice.

Mass-media

Analizele si rapoartele noastre reprezinta o sursa de incredere pentru presa locala.

Multinationale

Companii cu capital strain cu prezenta puternica la nivel global.

Companii romanesti

Companii cu capital romanesc ce ocupa pozitii de top in industriile pe care le analizam dar si IMM-uri.