Reducere!

2.200 lei 1.100 lei

Categoriile de produse analizate:

  1. Preparate sau conserve din somoni, intregi sau in bucati (excluzand produse tocate si alimente si preparate alimentare);
  2. Preparate sau conserve din heringi, intregi sau in bucati (excluzand produse tocate si alimente si preparate alimentare);
  3. Preparate sau conserve din sardine, sardinele, brisling si sproturi, intregi sau in bucati (excluzand produse tocate si alimente si preparate alimentare);
  4. Preparate sau conserve din toni, toni dungati si palamide, intregi sau in bucati (excluzand produse tocate si alimente si preparate alimentare);
  5. Preparate sau conserve din macrouri, intregi sau in bucati (excluzand produse tocate si alimente si preparate alimentare);
  6. Preparate sau conserve din hamsii, intregi sau in bucati (excluzand produse tocate si alimente si preparate alimentare);
  7. Fileuri de peste, in aluat sau pesmet, inclusiv batoane de peste (excluzand alimente si preparate alimentare);
  8. Alte preparate sau conserve din peste, intreg sau in bucati (excluzand produse tocate si alimente si preparate alimentare);
  9. Preparate sau conserve din peste (excluzand cele din peste intreg sau in bucati si alimente si preparate alimentare);
  10. Caviar (icre de sturion);
  11. Inlocuitori de caviar.

Analiza pietei de peste si caviar reflecta imaginea detaliata a industriei si evolutia acesteia pe segmente de piata in perioada 2011-2017, prin intermediul graficelor, tabelelor si explicatiilor detaliate.

Structura analizei:

Potentialul pietei de peste si caviar situatia macro a tarii si a industriei prin intermediul celor mai importanti indicatori de performanta, puterea de cumparare la nivel regional.

Analiza fiecarei categorii de produse contine:

Productia

Date despre productia fiecarei categorii de produse cuprinse in „Piata de peste si caviar din Romania” alaturi de structura productiei in functie de destinatie (piata interna si export) in perioada 2011-2017.

Marimea pietei

Date despre consumul fiecarei categorii de produse cuprinse in „Piata de peste si caviar din Romania” la nivel intern, structura consumului de ambalaje in functie de provenienta acestora (productia locala si importuri), alaturi de consumul pe cap de locuitor in perioada 2011-2017.

Importurile

Date despre importurile fiecarei categorii de produse cuprinse in „Piata de peste si caviar din Romania” detaliate pe cele mai importante 25 de tari de provenienta alaturi de analiza evolutiei in perioada 2011-2016

Exporturile

Date despre exporturile „Piata de peste si caviar din Romania” detaliate pe cele mai importante 25 de tari de destinatie alaturi de analiza evolutiei in perioada 2011-2016

Informații suplimentare

Update gratuit

Daca in urmatoarele 3 luni din momentul achizitie actualizam analiza cu noile seturi de date si concluzii va trimitem gratuit varianta noua

Suport post achizitie

Oferim suport post achizitie printr-o disccutie de 30 de minute in urma fiecarei achizitii pentru a veni in ajutorul dvs in cazul in care nu ati mai comandat astfel de rapoarte pana in prezent si pentru a folosi la maximum informatiile din analiza!