Intrebari frecvente

Va propunem sa navigati prin paginile de prezentrare ale serviciilor noastre, produselor si prin magazinul de analize, pe care le punem la dispozitie folosind categoriile sugestive din meniu. Puteti contacta echipa noastra (la adresa de e-mail: office@financialtrends.ro sau folosind formular din pagina de Contact) pentru a primi exemplare demo ale analizelor noastre de care sunteti interesat sau pentru a programa o discutie privind unul dintre serviciile pe care le oferim.

Da, echipa noastra  va pune la dispozitie o versiune demo a unui studiu, indata ce primesc o cerere din partea Dvs. In plus, in cazul unui studiu viitor, va fi furnizat un exemplar demo inainte de lansare. Exemplarul demo este conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu a formatului raportui si a informatiilor pentru a lua o decizie corecta privind achizitia.

Studiile sunt realizate pentru a raspunde unui public larg. Cu toate acestea, in cazul in care cautati modificari personalizate sau aveti mai multe intrebari cu privire la raport, nu ezitati sa ne scrieti la adresa de e-mail: office@financialtrends.ro sau sa ne contactati folosind formular din pagina de Contact.

Pretul si durata de finalizare a unui raport personalizat vi le comunicam dupa finalizarea discutiilor cu privire la nevoile dvs. si dupa ce stabilim daca putem sa indeplinim cerinta dvs sau nu.

Analizele industriilor sunt actualizate o data pe an, analizele ce fac parte din FT Monitorizarea industriilor sunt actualizate lunar, iar cele financiare sunt actualizate anual o data cu publicarea noilor situatii financiare. Contactati echipa noastra pentru a afla informatii despre starea actualizarii unui raport folosind formular din pagina de Contact.

Financial Trends are o baza vasta de date si rapoarte, care nu sunt incarcate ca studii individuale. In cazul in care nu reusiti sa gasiti ceea ce cautati, contactati-ne pentru a discuta cerintele dvs.

Daca actualizam analizele de serie din portofoliu in urmatoarele 3 luni (90 de zile) din momentul in care ati realizat achizitia, ne asumam sa va trimitem gratuit actualizarea analizei.

Clientii nostri fideli care achizitioneaza constant serviciile si produsele pe care le realizam beneficeaza de oferte speciale din parte noastra.

Va trimitem analizele in format digital (PDF) in 48 de ore din momentul in care plata este confirmata.

Financial Trends crede in furnizarea de studii directionate si orientate catre clienti. In incercarea de a face acest lucru, oferim clientilor nostri urmatoarele facilitati inainte de achizitie:

  • Discutie detaliata cu un membru al echipei noastre despre serviciile si analizele care sunt de interes pentur dvs stabili daca se potrivesc nevoilor dvs, si pentru a identifica un eventual pachet completar de studii si analize care sa acopere nevoile dvs;
  • Variante demo ale analizelor;
  • Posibilitatea de a personalize analizele de serie pe care le regasiti in magazine.

Suportul post-achizitie reprezinta un serviciu ce il oferim clientilor nostrii programand cu ei discutii telefonice gratuite de 30-60 de minute (in functie de produsul achizitionat) pentru a clarifica eventualele nelamuriri sau curiozitati si pentru a ajuta la includerea informatiilor in strategia propriei companii.

Rapoartele sunt livrate in format PDF si Excel (analizele financiare din seria Top100)

Pentru a sprijini personalul institutilor de invatamant, institutilor publice, membrilor asociatilor si clustelor in procesul de informare si cunoastere a industriei, oferim pachete speciale de acces pe platforma FT Monitorizarea industriilor si preturi speciale pentru Analizele industriilor si Analizele financiare. Pentru o discutie pe aceasta tema scrieti-ne pe urmatoarea adresa de e-mail: bratosin.alexandru@financialtrends.ro

Apreciem interesul fata de analizele noastre si va sustinem in procesul de transmitere al informatii catre proprii cititori punandu-va la dispozitie continutul din Blog (citand sursa) si la cerere continutul din analizele noastre. Mai multe informatii legate de modul de solicitare al informatii va rugam sa accesati pagina de Contact.