FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic

Viziune globala

Analizele noastre ofera o imagine detaliata a industriei in tara dar si la nivel global prin analiza comparativa a evolutiei acesteia cu evolutia a 27 de state si media acestora

Economisiti timp

Cele mai importante concluzii si informatii din industrie pot fi accesate 24/24h intr-o singura sursa accesand platforma de pe orice dispozitiv

Analize lunare

Membrii platformei pot accesa si descarca in fiecare luna analizele pe care le publicam pentru a fi la curent cu evolutia celor mai importanti indicatori ai industriei

FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic, un serviciu ce poate fi comparat cu un departament externalizat de analiza ce se adreseaza companiilor din industria producatoare, retail si companiilor de marketing si consultanta care se adreseaza companiilor din industria produselor din cauciuc si din plastic.

Tehnologia din spatele platformei combinata cu datele si metodele analitice, transforma modul in care descoperiti, interpretati si va raportati la informatiile din industrie, integrand concluziile analizelor noastre in procesul decizional.

FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic va permite sa urmariti evolutia industriei dintr-un unghi nou, sa identificati noi posibilitati, sa dezvoltati noi idei si sa luati decizii cu o incredere mai mare si mai rapid.

Cu ajutorul platformei aveti viziune locala si globala asupra industriei si va permite sa comparati evolutia propriei firme cu evolutia industriei la nivel national, cu evolutia medie a industriei a UE28 si cu evolutia industrie din urmatoarele 27 de tari: Germania, UK, Franta, Italia, Spania, Olanda, Suedia, Polonia, Belgia, Austria, Danemarca, Irlanda, Finlanda, Portugalia, Grecia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Luxemburg, Bulgaria, Croatia, Slovenia, Lituania, Letonia, Estonia, Cipru si Malta.

Ca membru al platformei aveti acces la:

 • Analiza industriei lunara  – realizata in baza a 16 indicatori de performanta
 • Analiza lunara a productiei – pe categorii de produse experimata ca valoare (in lei) si cantitate (numar bucati) detaliata pe piata de destinatie (interna sau externa)
 • Analiza lunara a exporturilor si importurilor – pe categorii de produse detaliate, exprimate ca valoare (euro)
 • Scurte analize – publicate doar pentru membrii platformei 
 • Studii si rapoarte – realizate la preturi speciale pentru membrii platformei

Continutul analizelor lunare

Analiza lunara a industriei

Lunar va furnizam raportul de monitorizare al industriei produselor din cauciuc si din plastic ce cuprinde analiza evolutiei a 16 indicatori economici la nivel national si la nivel global pentru a urmari daca evolutia industriei la nivel local urmeaza trendul industriei la nivel global si pentru a identifica din timp perioadele de scadere a industriei urmarind evolutia globala.

La nivelul firmei puteti compara evolutia proprie cu evolutia medie a industriei la nivel national pentru a identifica ritmul evolutiei in raport cu intreaga industrie.

Analiza lunara a productiei

Contine date provizorii ale productiei lunare la nivel national conform metodologiei INSSE, EUROSTAT. Analiza se realizeaza pe categoriile de produse detaliate ale fiecarui cod CAEN in parte.

Raportul lunar contine valoarea productiei (exprimata in lei) si cantitatea produsa exprimata in (numar bucati sau kg) alaturi de piata de destinatie (piata interna sau externa)

Analiza lunara a importurilor si exporturilor

Lunar va furnizam analiza importurilor si exporturilor industriei produselor din cauciuc si din plastic detaliata pe categoriile de produse ale fiecarui cod CAEN in parte. Raportul lunar contine analiza comparativa a valorii exporturilor si importurilor din luna analizata in anul 2017 (exprimata in milioane euro) comparativ cu aceeasi luna a anului anterior (YoY) si cu aceeasi luna a anului 2015.

Datele analizate sunt centralizate si prelucrate din baza de date comuna a Banci Mondiale si a Organizatiei Natiunilor Unite.

Studii, rapoarte si scurte analize

Punem la dispozitie gratuit membrilor platformei scurte analize ale industriei produselor din cauciuc si din plastic.

Pentru fidelizarea membrilor platformei acestia beneficeaza de oferte speciale pentru achizitia analizelor din portofoliul nostru dedicat industriei produselor din cauciuc si din plastic, totul pentru a oferi o imagine cat mai completa si mai actuala a industriei.

Avantaje membrii FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic
Acces 24/24h

Membrii platformei pot consulta analizele, informatiile si seturile de date statitice in orice moment de pe orice dispozitiv mobil, tableta, laptop sau calculator.

Viziune globala

Rapoartele noastre contin evolutia industriei la nivel local si la nivel global prin analiza comparativa a evolutiei industriei la nivel local cu evolutia industriei din 27 de tari si cu media acestora.

Informatii de incredere

Seturile de date pe care le analizam si pe care le punem la dispozitie sunt date oficiale ce provin din  surse guvernamentale, institute de statistica nationale, asociatii.

Propriul departament de analiza

Ca membru al platformei externalizati procesul de analiza al industriei catre noi si va furnizam lunar un nou unghi de a privi industria.

Avantaj competitiv nou

Membrii platformei obtin un avantaj competitiv puternic din punct de vedere informational ce ofera siguranta decizionala.

Costuri de 24X mai mici

Decat salariul mediu anual al unui angajat care sa va furnizez lunar astfel de informatii

De ce aleg companiile sa lucreze cu noi

Sursa de informare obiectiva

Ca departament externalizat de analiza nu suntem implicati emotional in afacerea dvs si putem sa privim obiectiv datele pe care le analizam

Preturi accesibile

Datorita modelului modelului de automatizare al colectarii seturilor de date si structurii raportului lunar, putem sa oferim un produs la un pret accesibil fara sa ii afectam calitatea

Suport post achizitie

Suntem alaturi de clientii nostri pe tot parcursul colaborarii punand la dispozitia fiecarui client un membru al echipei noastre pentru o discutie trimestriala de 30 de minute

Au incredere in noi

Tipuri de clienti

Institutii publice

Furnizam informatii despre industrie, facultatilor si institutiilor publice.

Mass-media

Analizele si rapoartele noastre reprezinta o sursa de incredere pentru presa locala.

Multinationale

Companii cu capital strain cu prezenta puternica la nivel global.

Companii romanesti

Companii cu capital romanesc ce ocupa pozitii de top in industriile pe care le analizam dar si IMM-uri.

Acces FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic*preturile reprezinta accesul pe platforma pentru industria produselor din cauciuc si din plastic

Acces FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic 3 luni*plata integrala

Primesti acces imediat la urmatoarele 5 categorii:

 • Analiza industriei lunara
 • Analiza lunara a productiei
 • Analiza lunara a exporturilor si importurilor
 • Scurte analize publicate doar pentru membrii
 • Studii si rapoarte

Pret/luna : 150 RON

a

Acces FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic 6 luni*plata integrala

Primesti acces imediat la urmatoarele 5 categorii:

 • Analiza industriei lunara
 • Analiza lunara a productiei
 • Analiza lunara a exporturilor si importurilor
 • Scurte analize publicate doar pentru membrii
 • Studii si rapoarte

Pret/luna : 125 RON

(17% discount)

Acces FT Monitorizarea industriei produselor din cauciuc si din plastic 12 luni*plata integrala

Primesti acces imediat la urmatoarele 5 categorii:

 • Analiza industriei lunara
 • Analiza lunara a productiei
 • Analiza lunara a exporturilor si importurilor
 • Scurte analize publicate doar pentru membrii
 • Studii si rapoarte

Pret/luna : 100 RON

(33% discount)