Comunicat de presa – Financial Trends a publicat Magic Market Analytics dedicat industriei de mobila

Financial Trends a publicat Magic Market Analytics, http://financialtrends.ro/magic-market-analytics/, dedicat industriei de mobila.

Magic Market Analytics industria mobilei reprezinta un raport de serie realizat de catre echipa noastra ce se adreseaza producatorilor, retailerilor si chiar si persoanele care vor sa inceapa o afacere in industria de mobila.

Raportul ofera informatii demografice, economice si despre marimea pietei (consumul) de mobila din fiecare judet in parte, alaturi de informatii despre concurenta la nivel local pentru ca fiecare companie in parte sa isi fundamenteze strategia de vanzari regionala avand acces la date specifice despre fiecare judet in parte.

Magic Market Analytics reprezinta primul pas al procesului de cercetare pe care il realizeaza orice companie in momentul in care decide sa se extinda sau sa intre in piata. Acest raport ofera introducerea in acest proces oferind informatii specifice despre fiecare judet in parte in format flexibil ce va permite sa realizati cu usurinta analiza comparativa a celor 42 de judete in baza indicatorilor cheie pe care ii contine.

Indicatorii inclusi reflecta imaginea de ansamblu a industriei la nivelul judetelor si va permit sa evaluati piata locala din punct de vedere al:

• marimii pietei (consumul) de mobila;
  • marimii si structurii populatiei (clientilor potentiali);
  • veniturilor populatiei;
  • numarului de gospodariilor;
  • puterii de cumparare a popualtiei;

Rezultatele evaluarii pietei locale prin informatii puse la dispozitie prin Magic Market Analytics va permit sa restrangeti lista de judetelor tinta potentiale, astfel incat sa puteti continua procesul de cercetare in detaliu doar in judetele alese.