Comunicat de presa – Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje si masini utilizate in agricultura, horticultura si silvicultura”

Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje si masini utilizate in agricultura, horticultura si silvicultura”, http://financialtrends.ro/analiza-pietei-de-utilaje-si-masini-utilizate-in-agricultura-horticultura-si-silvicultura/, analiza prin care punem la dispozitie informatii si date despre piata de utilaje si masini utilizate in agricultura, horticultura si silvicultura din Romania.

Acest raport se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de utilaje si masini utilizate in agricultura, horticultura si silvicultura, viitoarelor companii din industrie care vor sa cunoasca date concrete despre piata.

Piata de utilaje si masini utilizate in agricultura, horticultura si silvicultura contine analiza urmatoarelor categorii de produse regasite in produsele specifice fiecarui cod CAEN si in Nomenclatorul Combinat folosit in declaratiile importurilor si exporturilor:

• Scarificatoare si cultivatoare;
  • Grape cu discuri;