Comunicat de presa – Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje si masini pentru prelucrarea plasticului si cauciucului”

Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje si masini pentru prelucrarea plasticului si cauciucului”, http://financialtrends.ro/analiza-pietei-de-utilaje-si-masini-pentru-prelucrarea-plasticului-si-cauciucului/, analiza prin care punem la dispozitie informatii si date despre piata de utilaje si masini pentru prelucrarea plasticului si cauciucului din Romania.

Acest raport se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de utilaje si masini pentru prelucrarea plasticului si cauciucului viitoarelor companii din industrie care vor sa cunoasca date concrete despre piata.

Piata de utilaje si masini pentru prelucrarea plasticului si cauciucului contine analiza urmatoarelor categorii de produse regasite in produsele specifice fiecarui cod CAEN si in Nomenclatorul Combinat folosit in declaratiile importurilor si exporturilor:

• Masini de formare prin injectare pentru prelucrarea cauciucului sau a maselor plastice sau pentru fabricarea produselor din cauciuc sau mase plastice;
  • Masini de extrudare pentru prelucrarea cauciucului sau a maselor plastice sau pentru fabricarea produselor din cauciuc sau mase plastice;
  • Masini de formare prin suflare pentru prelucrarea cauciucului sau a maselor plastice sau pentru fabricarea produselor din cauciuc sau mase plastice;
  • Masini de formare sub vid si alte masini de formare termica pentru prelucrarea cauciucului sau a maselor plastice sau pentru fabricarea produselor din cauciuc sau mase plastice;
  • Masini pentru format sau resapat anvelope sau pentru formarea sau modelarea camerelor de aer din cauciuc sau mase plastice;
  • Alte prese pentru formarea produselor din cauciuc sau mase plastice etc., n.c.a.;
  • Masini pentru formarea produselor din cauciuc sau mase plastice etc., n.c.a.;
  • Masini pentru prelucrarea rasinilor reactive;
  • Masini pentru producerea produselor spongioase (excluzand cele pentru prelucrarea rasinilor reactive);
  • Echipament de maruntire a cauciucului sau maselor plastice;
  • Amestecatoare, malaxoare si agitatoare pentru prepararea cauciucului sau a maselor plastice;
  • Masini de taiat, despicat, exfoliat cauciuc sau mase plastice sau pentru fabricarea produselor din aceste materiale;
  • Masini pentru prelucrarea cauciucului sau a maselor plastice sau pentru fabricarea produselor din aceste materiale, n.c.a.;
  • Parti pentru masini si utilaje pentru prelucrarea cauciucului sau maselor plastice sau pentru fabricarea articolelor din cauciuc sau mase plastice (excluzand sculele de turnare).