Comunicat de presa – Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje si masini pentru prelucrarea hartiei si cartonului”

Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje si masini pentru prelucrarea hartiei si cartonului”, http://financialtrends.ro/analiza-pietei-de-utilaje-si-masini-pentru-prelucrarea-hartiei-si-cartonului/, analiza prin care punem la dispozitie informatii si date despre piata de utilaje si masini pentru prelucrarea hartiei si cartonului din Romania.

Acest raport se adreseaza distribuitorilor de utilaje si masini pentru prelucrarea hartiei si cartonului, viitoarelor companii din industrie care vor sa cunoasca date concrete despre piata.

Piata de utilaje si masini pentru prelucrarea hartiei si cartonului contine analiza urmatoarelor categorii de produse:

• Masini combinate de taiat suluri si de rebobinat hartie si carton (excluzand masinile si aparatele de taiat pelicule);
  • Masini de taiat in lungime sau in latime hartie sau carton (excluzand masinile si aparatele de taiat pelicule, masinile combinate de taiat suluri si de rebobinat hartie si carton);
  • Ghilotine pentru hartie sau carton (excluzand masinile si aparatele de taiat pelicule, masinile combinate de taiat suluri si de rebobinat hartie si carton, masinile de taiat in lungime sau in latime);
  • Alte masini de taiat hartie si carton;
  • Masini pentru fabricarea sacilor, pungilor si plicurilor din hartie sau carton;
  • Masini pentru fabricarea ambalajelor, cutiilor, casetelor, tuburilor, cilindrilor sau recipientelor similare din hartie sau carton (excluzand masinile pentru modelat articole de hartie);
  • Masini pentru modelat articole din pasta de hartie, hartie sau carton (inclusiv ambalaje pentru oua, platouri sau farfurii pentru produse de cofetarie sau pentru camping, jucarii);
  • Masini pentru prelucrarea pastei de hartie, a hartiei sau a cartonului, n.c.a.;
  • Parti pentru masinile de taiat, masinile pentru fabricarea sacilor, pungilor/plicurilor, ambalajelor, cutiilor, casetelor, tuburilor, cilindrilor/articolelor similare, pentru modelat articole din hartie, pasta, carton;
  • Masini si aparate pentru fabricarea pastei celulozice din materii fibroase celulozice;
  • Masini si aparate pentru fabricarea hartiei si cartonului;
  • Masini si aparate pentru finisarea hartiei si cartonului;
  • Parti de masini si aparate pentru fabricarea pastei celulozice din materii fibroase celulozice;
  • Parti de masini pentru fabricarea sau finisarea hartiei sau cartonului.