Comunicat de presa – Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje pentru semanare, plantare si distribuire si imprastiere a ingrasamintelor”

Financial Trends a publicat analiza “Piata de utilaje pentru semanare, plantare si distribuire si imprastiere a ingrasamintelor”, http://financialtrends.ro/analiza-pietei-de-utilaje-pentru-semanare-plantare-si-distribuire-si-imprastiere-a-ingrasamintelor/, analiza prin care punem la dispozitie informatii si date despre piata de utilaje pentru semanare, plantare si distribuire si imprastiere a ingrasamintelor din Romania.

Acest raport se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de utilaje pentru semanare, plantare si distribuire si imprastiere a ingrasamintelor, viitoarelor companii din industrie care vor sa cunoasca date concrete despre piata.

Piata de utilaje pentru semanare, plantare si distribuire si imprastiere a ingrasamintelor contine analiza urmatoarelor categorii de produse regasite in produsele specifice fiecarui cod CAEN si in Nomenclatorul Combinat folosit in declaratiile importurilor si exporturilor:

• Semanatori de precizie cu comanda centrala pentru uz agricol sau horticol;
  • Semanatori pentru uz agricol sau horticol (exclusiv cele de precizie cu comanda centrala);
  • Plantatoare si transplantatoare;
  • Distribuitoare de ingrasaminte minerale sau chimice pentru pregatirea solului;
  • Masini de imprastiat ingrasaminte naturale si distribuitoare de ingrasaminte chimice (exclusiv cele pentru ingrasaminte minerale sau chimice).