Comunicat de presa – Financial Trends a publicat analiza “Piata de masini si utilaje pentru agricultura si horticultura”

Financial Trends a publicat analiza “Piata de masini si utilaje pentru agricultura si horticultura”, http://financialtrends.ro/analiza-pietei-de-masini-si-utilaje-pentru-agricultura-si-horticultura/, analiza prin care punem la dispozitie informatii si date despre piata de masini si utilaje pentru agricultura si horticultura din Romania.

Acest raport se adreseaza producatorilor si distribuitorilor de masini si utilaje pentru agricultura si horticultura, viitoarelor companii din industrie care vor sa cunoasca date concrete despre piata.

Piata de masini si utilaje pentru agricultura si horticultura contine analiza urmatoarelor categorii de produse regasite in produsele specifice fiecarui cod CAEN si in Nomenclatorul Combinat folosit in declaratiile importurilor si exporturilor:

• Dispozitive de udat pentru agricultura sau horticultura;
  • Dispozitive mecanice portabile cu sau fara motor, pentru proiectarea, dispersarea sau pulverizarea lichidelor sau pulberilor, pentru uz agricol sau horticol (excluzand dispozitivele de udat);
  • Pulverizatoare sau prafuitoare concepute pentru a fi montate sau trase de tractor (excluzand dispozitivele de udat);
  • Alte dispozitive, agricole sau horticole.